7 Kasım 2009 Cumartesi

Gece Çocuğunuzu Nasıl Yatırıyorsunuz???


Mert geceleri üstünü örtmeyi hiç sevmiyor.Eski evimiz kaloriferli olduğu için sorun olmuyordu ama şuan klima ve elektrikli sobayla ısınıyoruz.Büyüdükçe örtüyü hiç istemiyor.Artık yanımızda bile yatsa örtmeyelim diye ayak ucumuza yatıyor.En son anneannesi uyku tulumu aldı.Uyanıkken asla giydiremiyoruz.Ancak uyuduğu zaman giydirebiliyorum.Oda bana çok kalın geliyor bu seferde içinde terlerde teri soğursa daha kötü olur diye düşünüyorum.Aynı sorunu yaşayan ve çözümünü bulanlardan yardım bekliyorum:))

2 yorum:

My Smitten World dedi ki...

evet ayni sorun bizdede var... gece onlarca kez kalkip Fatih´in üzerini örtüyorum! Uyku tulumu almayi düsünüyorum. Onlarin yazligi ve kisligi var, ama benim oglum zaten cok asiri terledigi icin kisinda yazligi kullanmayi düsünüyorum, nede olsa kaloriferler yaniyor.

Efsun dedi ki...

selam bende uyku tulumu giydiriyorum, bebeklikten beri alisik leon can uyku tulumuna ancak sadece ayakl, kollu olanlari giyebiliyor. oda sicakliginin 18 in üzerine cikmamasina özen gösteriyorum, birde uzun kollu bodysinin üstüne giydiriyorum bu tulumu, sikayeti yok bu durumdan:)