3 Nisan 2010 Cumartesi

İzmir Gezimizz

Günü birlik gidip geleceğimiz için zaman yetmez diye sabahın 7sinde yola çıktık:)Mert uyanmaz kucağımızda götürürüz derken herkezden erken o kalktı.Kahvaltı yapmadan giyinip kendimizi yola attık.Bizimle beraber annem ve babamlarda vardı.Kahvaltımızı yolda yaptık.Yol boyunca molalar dışında Mert paşa hep uyudu.Ne zaman mola için dursak geldik mi diye apar topar kalktı:)
Birgünde İzmirin her yerini gezmek imkansız ama önceden planladığımız herşeyi yaptık.Annemler gitmişken göz kontrollerini yaptırmak istedikleri için onları doktora bırakıp bizde yeni doğum yapan arkadaşıma gittik.Perşembe günü gitme sebebimiz arkadaşım doğum yapacağı içindi ama küçük Tardu bebek 2 gün önce dünyaya geldi..Tardu bebeğimizi gördük.Aynı abisine benziyor.Sarışın pembe beyaz bir tosuncuk.Zaman kısıtlı olduğu için fazla oturamadık.Buna hem Mert hemde Bartu çok üzüldü.En kısa zamanda tekrar görüşücez diyerek ayrıldık.
Alsancak,Kemeraltı,Bornova,Hatay,Gaziemir heryerdeki gidilecek yerlere gittik.İzmirde alışveriş yapmayı özlemişiz ama sakinliğe alıştığımız için trafik kalabalık bizi yordu.
Dönüş zamanı geldiğinde Mert bugün kalsaydık diye mızmızlanmaya başladı ama fazla uzun sürmedi.Hep beraber çok güzel birgün geçirdik..

6 yorum:

aydilber dedi ki...

selam çok güzel... darısı başımıza ...bende aydın da oturuyorum inşallah bizde haftaya gezelim istiyoruz....

orece dedi ki...

hoş gelmişsiniz izmire. bitmez canım 1 günde hele hava böyle güzelse hiç bitmez izmir. eee karşıyakaya gelmemişsiniz ....

bayanlariçinherşey dedi ki...

Ececim karşıyakaya anca birgün ister.Başka bi sefer çarşambadan gelelim hem bospa yaparız dedik:))

uğurlu gelecek dedi ki...

hayırdır izmir gezisi.. bizim evin oralarada gelin bir gün gezmeye :)

orece dedi ki...

gelince banada haberver kapayım çocukları bende geleyim:)))

My Smitten World dedi ki...

ah Izmir aaaahhhh... cok özledik cooooooooooooooooook! Gurbetten Izmirime selamlar ilet