29 Mayıs 2010 Cumartesi

Yoğun Geçen Günler...

Yazmayalı uzun zaman oldu.Arada arkadaşların bloglarına baktım ama çoğuna cevap bile yazamadım.Mertin okulunun gösterileri evdeki işler derken arayı uzattık.Birde 5 günlüğüne İzmir seyahatimiz oldu.Haziranda Yunanistanın Kos adasına gidelim dedik.Onun için vize almamız gerekiyordu.Hem vizemizi aldık hemde kuzenimin temmuzda düğünü olacak onun işlerini hallettik.


İlkgün sabahtan vizeleri verdikten sonra buluşup gelinlik için ilk provaya gittik.Fazla abartılı şeyleri sevmediği için hem şık hemde tam kendine uygun çok hoş bir gelinlik oluyor.Mertim beyazlar içinde Seydayı görünce tam bir mest oldu:))Devamlı çok güzel deyip durdu.Evine sadece bir akşam nasıl olmuş diye bakabildik.Haziran sonunda gidip yerleştirilecek.Kuzenim tam bir ikea tutkunu olduğu için evin herşeyi mutfak gereçleri dahi İkeadan alındı.Tam bir genç evi olmuş.


İzmire gidipte alışveriş yapmadan olur mu:)4 gün boyunca durmaksızın gezdik.Hatay pazarı,Bostanlı pazarı,Kemeraltı ve tüm alışveriş merkezleri gezildi.Kemeraltına gitmişkende bir sürü ahşap obje aldım.Onlarda inşallah işler bittikten sonra yapılacak.Akşamları eve geldiğimizde yorgunluktan ayaklarımızın üstüne bile basamıcak kadar olduk:)Çok güzel gezdik dolaştık.Arkadaşlarımızla yoğunluktan görüşemedik ama Haziran ayında gidince görüşürüz diye düşündük.
Bu kadar geziden sonra şimdi sıra ev temizliğinde gitmeden önce bahçe işlerinden anlamadığımız için usta gelip bir güzel temizleyip bakımı yapmıştı.Evimiz boyanmıştı.Yarında temizliğe başlanacak.Bu durumda uzun zaman daha yazamam sanırım..İnşallah en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

3 yorum:

elfeyp dedi ki...

Oooh, haberler güzel yani..
Mert'in geline bakışı süper, mest olmuş gerçekten :) Gelinlik de çok sade ve şık, mutluluklar şimdiden...

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

ben de sesi soluğu çıkmıyor tatile mi gitti diye düşünmüştüm canım. Sevgiler...

uğurlu gelecek dedi ki...

zaten güzel kız gelinlikle daha güzel olmuş... düğün için kolay gelsin.. temizlik işler bitmedi galiba dün ulaşamadım sana..