MALZEMELERİ:
250 gr bisküvi
2 yemek kaşıgı kakao
2 yemek kaşıgı kakao
1 yumurta
yarım margarin
bir çay bardagı sıcak süt
3 kaşık pudar şekeri
1 paket vanilya
hindistan cevizi
YAPILIŞI:
Yagı eritilip soğutulur. Soğuyan ( ama donmayacak sıvı halde ) yağın içine süt, yumurta ,pudra şekeri, kakao ilave edilip ocağın üzerinde 5 dakika pişirin ve ocagın altını kapatın. Vanilya ve bisküvi içine atılıp yoğurulup yarım saat bekletilin. Daha sonra fındık büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayınız.Hindistan cevizine veya fıstığa bulayıp ikram edilir.
Afiyet olsun..
1 yorum:
ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar
Yorum Gönder