4 Mart 2010 Perşembe

Yeni Süpürgemmm

2ci şarjlı elektrikli süpürgemde bozuldu.Bende mi sorun yoksa şarjlılar mı çabuk bozuluyor anlamış değilim.Bence çocuklu bir evde olmazsa olmazların başında geliyor.Malum evde çocuk varsa her seferinde büyük makinayı açmak yerine şarjlı el süpürgesi rahat oluyor.
Hemen yeni süpürge aratırmasına başladım.Yeni çıkan uzun süpürgeleriduymuşsunuzdur.Acaba hangi modelini alsam diye düşünürken teyzemde onlardan bir tane varmış.Memnun olduğunu söyleyince internetten fiyat araştırması yaptım.İlk başlarda fiyatının diğerlerine göre uygun olması kafamda soru işareti oluşturdu.Hani bizde vardırya ucuz etin suyu yavan olur :)) o söze inananlardanım.Bir cesaret almaya karar verdim ve aldım.

FANTOM - PRATIC P 1200 KURU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE

Aldığım günden itibaren elimden bırakmıyorum desem yeridir.Büyük süpürgeyede veda ettim.Sadece genel temizlikte büyük süpürgeye ihtiyaç olacak.Hem yer kaplamıyor hemde kablosunun uzun olmasından her yere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.Çekim gücüde tahminimden daha güzel çıktı.Çocuklu annelere tavsiye ediyorum.

2 yorum:

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

gülşahcım öncelikle süpürgeni güle güle kullan canım. Aynısından ve aynı renkten benim de var yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiç şikayetim olmadı, ben de çocuklu evlere tavsiye ederim...

bayanlariçinherşey dedi ki...

Teşekkürler sibelcim